پیشکسوت العربی: ابراهیم قاسمپور یکی از برجسته ترین همبازیانم بود
به گزارش پری بلاگ، پیشکسوت مشهور فوتبال باشگاه العربی و تیم ملی قطر از ابراهیم قاسمپور به عنوان یکی از برجسته ترین همباریانش یاد کرد.

به گزارش خبرنگاران و به نقل از رسانه رسمی باشگاه العربی دوحه، ماجد الصایغ درباره بهترین بازیکنان خارجی که در دوران فوتبالش با آنها بازی نموده است، گفت: ابراهیم قاسمپور و جرالدو برجسته ترین بازیکنانی بودند که کنارشان بازی کردم. آنها را فراموش نمی کنم، زیرا خیلی به خط دفاعی تیم العربی یاری کردند. گل های خلاقانه ای به ثمر رساندند و باعث قهرمانی مان در لیگ و همچنین جام امیر قطر با کسب پیروزی یک بر صفر برابر تیم السد شدند.
ابراهیم قاسمپور در سال های 1990 تا 1992 میلادی عضو العربی دوحه بود. العربی محبوب ترین تیم فوتبال باشگاهی قطر است که در طول دهه های اخیر از بازیکنان ایرانی بهره برده است. هم اکنون مرتضی پورعلی گنجی برای این تیم بازی می نماید.
منبع: خبرگزاری تسنیم