با انواع سیستم های مدیریت ناوگان رباتیک آشنا شوید

به گزارش پری بلاگ، چندین شرکت مختلف در سراسر دنیا شروع به استفاده از پتانسیل ربات های سیار کرده اند. سیستم مدیریت ناوگان (FMS) برای مدیریت و کنترل چندین ربات فعال در واحدها اجرا می شود. استفاده از این سیستم امکان مدیریت کامل و متمرکز ناوگان رباتیک را فراهم می کند و به اپراتورها اجازه می دهد سیستم های متحرک رباتیک را از طریق پروتکل های ارتباطی استاندارد کنترل کنند. دسترسی به این ربات ها از مکان های مختلفی از جمله خانه، دفتر، انبار و از طریق ابزارهای مختلفی مانند لپ تاپ، تبلت، تلفن همراه و … ممکن خواهد بود.

با انواع سیستم های مدیریت ناوگان رباتیک آشنا شوید

سیستم مدیریت ناوگان شامل موارد زیر است:

  • رابط کاربری گرافیکی
  • سیستم برنامه ریزی برای طراحی مأموریت ها
  • مدیریت و تعیین وظایف
  • برنامه ریزی جهت
  • نظارت بر ناوگان (مکان هر ربات، شرایط، اندازه باتری، شرایط مأموریت و …)
  • نظارت بر رویدادها و هشدارها

عملکرد استاندارد ناوگان رباتی در مراکز لجستیک، نیازمند اجرای دوره ای عملیات حمل ونقل است. این عملیات ها در سیستم FMS به عنوان مأموریت تعریف می شوند و به کمک پایگاه داده ها قابل مدیریت هستند. در حقیقت این سیستم امکان تعامل با کل ناوگان رباتیک را مانند یک سیستم واحد فراهم می کند. سطوح مختلفی دسترسی هم قابل تعیین هستند؛ در واقع می توانید کاربران را به دسته های مختلف تقسیم کنید و به هرکدام سطح تعیینی از دسترسی را تعیین کنید. در ادامه درباره چند سیستم مدیریت ناوگان مختلف صحبت خواهیم کرد.

ربات های MIR

نرم افزار مدیریت ناوگان MIR برنامه ریزی و نظارت بر ربات ها به کمک رابط وب را عرضه کرده است. این نرم افزار اولویت ها و وظایف چندین ربات را تعیین کرده و به آن ها می سپارد. وظایف میان ربات ها تقسیم می شود و منطق کار بسیار ساده است: رباتی به کار مورد نظر مشغول خواهد شد که کمترین زمان را برای انجام آن صرف خواهد کرد. این سیستم همچنین مطمئن می شود ربات ها در زمان تعیین در جایگاه شارژ قرار بگیرند تا امکان خطاها به کمترین حد خود برسد.

همچنین MIR می تواند الگوهای حرکت های ربات ها را کنترل کند و در مواقع حساس ناوگان ربات ها را با یکدیگر هماهنگ سازد. انجام این کار وابسته به نصب دوربین هایی است که به عنوان سنسور های یک پارچه عمل می کنند. سپس الگوریتم های پیشرفته یادگیری ماشینی به مدد ربات ها می آید و با پردازش آنچه دوربین ها ثبت کرده اند، می تواند منطقه ها پرتردد، مکان ها و جهتهایی که وسایل نقلیه، جابه جاکننده ها کالا و انسان ها قرار دارند، شناسایی کند و در نتیجه ربات خواهد توانست با درک بهتر شرایط محیطی، رفت وآمد هایش را مدیریت کند. به این ترتیب یک ربات از حضور در منطقه ها خاص در زمان های پرتردد مانند زمان تخلیه و تحویل کالا و … خودداری خواهد کرد.

موتورهای OTTO

نرم افزار مدیریت ناوگان ΟΤΤΟ می تواند امکان تولید 24 ساعته در 7 روز هفته را فراهم کند. بخشی از مزایای این سیستم موارد زیر هستند:

کنترل ترافیک

این عملکرد به ربات ها کمک می کند هر ربات با خیال راحت در سراسر محیط حرکت کند و تمام حرکاتش مفید باشند.

عوامل کنترل ترافیک عبارت اند از:

  • نقشه برداری داینامیک

نقشه برداری دائمی به اپراتور این امکان را می دهد که تصاویر زنده ای از محیط، موقعیت دستگاه ها و ربات های در حال کار داشته باشد.

  • دستورات اتوماتیک ترافیکی

این ویژگی به کاربران و اپراتورها اجازه می دهد برای ربات ها قوانینی مانند محدودیت سرعت و منع رفت وآمد در منطقه ها پرتردد و … وضع کنند و نحوه حرکت آن ها را با توجه به محیط مرکز خود، شخصی سازی کنند.

نظارت بر انجام کار

این سیستم به طور مستمر بر ناوگان نظارت می کند تا متوجه عملکرد کارآمد آن باشد.

  • برنامه ریزی کاری هوشمند

مدیر ناوگان دائماً داده های به دست آمده را پردازش می کند و بر شرایط هر ربات از جمله اندازه شارژ، موقعیت، شرایط کار، اندازه بار، ظرفیت و … نظارت می کند. در مرحله بعد این سیستم به طور هوشمند وظایفی مانند بارگیری، جابه جایی کالا، شارژ کردن باتری و … را بر عهده هر ربات می گذارد.

اعلان های هوشمند

سیستم مدیریت ناوگان رباتیک با فرستادن دائمی پارامترهای مهم کاربران را به روز نگه می دارد و آن ها را از ادامه دار بودن فرایندهای مهم مطمئن می کند.

  • این سیستم اعلان هایی درباره زمان انجام هر فعالیت، توان ربات، مسافت طی شده و موارد دیگر ارسال می کند.
  • برای پشتیبانی بیشتر، کاربر به کمک یک کلیک به یک متخصص ربات های ΟΤΤΟ متصل می شود.
  • این سیستم می تواند به برنامه هایی مانند پیغام رسان اسلک متصل شود تا کاربر پیغام ها را در لحظه دریافت کند.

Formant

پلتفرم نظارت بر ناوگان ربات های فرمنت، روی فضای ابری قرار گرفته است و به مشاغل اجازه می دهد داده های رباتیک را به شکل اتوماتیک جمع آوری و تحلیل کنند. این پلتفرم تمام داده ها را روی یک رابط کاربری تحت وب جمع آوری می کند و به این ترتیب کارایی ناوگان رباتیک شرکت را بهبود می بخشد.

کاربردهای پلتفرم:

  • مشاهده: به کمک تصاویر به دست آمده به راحتی اپراتور می تواند عوامل هر اتفاقی را ببیند.
  • تحلیل: تحلیل های انجام شده روی داده های موجود می توانند ابعاد تازه ای از عملکرد و شرایط ناوگان در اختیار کاربر بگذارند.
  • انجام کار: مدیریت ناوگان و ربات ها راه دور مقدور می شود.
  • ایجاد ارتباط: پلتفرم می تواند ناوگان ربات ها را به برنامه های ارتباطی ای اسلک و tableau، ابزارهای تجزیه و تحلیلی مانند looker و انبارهای داده ابری مانند redshift، cloudsight و … متصل کند.

Fetch robotics

نرم افزار مدیریت ناوگان fetch robotics روی فضای ابری قرار گرفته است و استقرار سریع و کارآمد ناوگان ربات ها را ممکن می کند. این نرم افزار قابلیت نقشه برداری دقیق از محیط کار ربات را دارد و می تواند وظایف و برنامه های ربات ها را به سرعت به روز کند. نظارت در لحظه روی ناوگان، تهیه اطلاعات تصویری کافی برای کاربر، ردیابی جریان ترافیکی محیط هایی مانند مانند انبار و ساختن فهرست اموال، از دیگر قابلیت های این سیستم هستند.

جمع بندی

با افزایش نیاز به اتوماسیون در بخش های مختلف، واضح است که در آینده نیاز به ابزارهای مدیریت ناوگان رباتیک بیشتر خواهد شد. شرکت هایی که در این زمینه کار می کنند باید از فناوری ها و روندهای نوظهور مربوط به مدیریت ناوگان ها مطلع باشند و سعی کنند در زمان مناسب، ابزارهای لازم را به کار بگیرند تا در بازار رقابت عقب نیفتند.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 2 آذر 1400 بروزرسانی: 2 آذر 1400 گردآورنده: pariblog.ir شناسه مطلب: 861

به "با انواع سیستم های مدیریت ناوگان رباتیک آشنا شوید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با انواع سیستم های مدیریت ناوگان رباتیک آشنا شوید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید