طرز تهیه ذرت مکزیکی با پنیر گودا در کمتر از 20 دقیقه

به گزارش پری بلاگ، اگر اهل غذاهای خوش طعم، خامه ای و پُر از عطر و طعم هستید، ذرت مکزیکی با پنیر گودا یکی از خوشمزه ترین چیزهایی است که می توانید امتحان می کنید. تصور کنید دانه های طلایی ذرت را که با سیر و پیاز شیرین در کره داغ تفت داده اید، بعد با پنیر گودا و شیر ترکیب می کنید تا یک کرم لطیف و لذیذ بسازید که هر لقمه اش طعمی به یادماندنی ایجاد می نماید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی با پنیر گودا در کمتر از 20 دقیقه

فقط چند دقیقه زمان لازم دارید تا این خوراک ساده اما خاص را آماده کنید، ولی نتیجه اش آن قدر دل چسب است که احتمالا دلتان بخواهد دوباره آن را تهیه کنید. مخصوصا اگر روی آن کمی فلفل قرمز بریزید و با مرغی ترد و خوشمزه سرو کنید، تبدیل به یکی از غذاهای موردعلاقه تان خواهد شد. اگر به ترکیب قارچ و پنیر علاقه دارید، طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ را مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی با پنیر گودا

  • بلال 2 فنجان
  • کره پاستوریزه خبرنگاران 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده 4 حبه
  • پیاز خردشده 1/2 عدد
  • پنیر گودای خبرنگاران 110 گرم
  • شیر 1/2 فنجان
  • فلفل قرمز به اندازه کم
  • نمک به اندازه لازم
  • سبزیجات معطر به اندازه لازم

طرز تهیه ذرت مکزیکی با پنیر گودا

مرحله اول: تفت دادن پیاز و سیر

ابتدا با دقت دانه های ذرت را با چاقوی تیز از بلال جدا کنید و در ظرفی جداگانه کنار بگذارید. سپس یک تابه نچسب بزرگ را روی حرارت میانه رو به بالا قرار دهید و 2 قاشق غذاخوری کره پاستوریزه خبرنگاران را در آن بریزید. اجازه دهید کره به طور کامل ذوب گردد. در همین زمان، چهار حبه سیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید و نصف یک عدد پیاز شیرین را هم به صورت نگینی خرد کنید.

زمانی که کره کاملا ذوب شد و آغاز به گرم شدن کرد، سیر خرد شده و پیاز را به تابه اضافه کنید. با قاشق چوبی مواد را مرتب هم بزنید و در صورت احتیاج حرارت را کمی کاهش دهید تا از سوختن جلوگیری گردد. حدود 2 تا سه دقیقه سیر و پیاز را تفت دهید تا پیازها شفاف، نرم و کمی طلایی شوند و عطر خوش آن ها در فضا پخش گردد. این مرحله پایه طعم دهی به غذای شماست، پس با حوصله و دقت انجامش دهید.

مرحله دوم: اضافه کردن ذرت و پنیر گودا

در این مرحله، دانه های ذرتی را که از قبل آماده نموده اید، به همراه اندازه کمی نمک و فلفل سیاه تازه ساب به تابه اضافه کنید. حرارت را روی حالت میانه نگه دارید و با حوصله مواد را هفت تا 9 دقیقه تفت دهید تا ذرت ها کاملا نرم و پخته شوند و طعم سیر و پیاز را به خود بگیرند. در ادامه، 110 گرم پنیر گودای خبرنگاران را خرد نموده و به همراه نصف پیمانه شیر به تابه بیفزایید.

با قاشق چوبی یا کفگیر سیلیکونی مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا پنیر به طور کامل در شیر ذوب گردد و مخلوطی خامه ای و یکدست به دست آید. اگر بافت مواد بیش از حد غلیظ یا چسبنده شد، چند قاشق دیگر شیر اضافه کنید تا غذا لطافت و حالت خامه ای دلخواه را پیدا کند.

در خاتمه، کمی فلفل قرمز پودری برای طعمی تند و دلنشین، و در صورت احتیاج اندازه بیشتری نمک به غذا بیفزایید سپس مزه کنید و چاشنی ها را متناسب با سلیقه خود تنظیم کنید. شما می توانید این غذا را با سبزیجات معطر تزیین کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه ذرت مکزیکی با پنیر گودا

با رعایت نکات زیر می توانید غذایی لذیذ تر تهیه و در کنار عزیزان خود از خوشمزگی آن لذت ببرید:

استفاده از ذرت یخ زده یا کنسروی برای تهیه ذرت مکزیکی

شما می توانید به جای ذرت تازه، از ذرت یخ زده (که یخ آن باز شده) یا ذرت کنسروی (که آبکش شده) بهره ببرید؛ فقط کافی است حدود چهار فنجان ذرت آماده داشته باشید.

استفاده از مرغ سوخاری در کنار ذرت مکزیکی

سرو ذرت مکزیکی با پنیر گودا در کنار مرغ سوخاری، این غذا را کامل تر و طعم لذیذ آن را دوچندان می نماید؛ به این منظور، شما می توانید مطلب طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری را در خبرنگاران بخوانید.

آشنایی با پنیر گودا خبرنگاران

پنیر گودا خبرنگاران یک پنیر نیمه سخت است که بافتی نرم و طعمی ملایم و خامه ای دارد و از شیر گاو تهیه می گردد. این پنیر هنگام حرارت تماشا به راحتی ذوب می گردد و کمی حالت کشسان پیدا می نماید، به همین علت گزینه ای بسیار مناسب برای تهیه غذاهای گرم مانند پنینی، پاستا، گراتن سیب زمینی و انواع اسنک ها به شمار می آید. گودا خبرنگاران منبعی غنی از کلسیم، پروتئین، فسفر و ویتامین های مفید برای بدن است.

اگر مایلید، تجربیات خود در خصوص تهیه ذرت مکزیکی با پنیر گودا را با دیگران در اشتراک بگذارید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 9 خرداد 1404 بروزرسانی: 9 خرداد 1404 گردآورنده: pariblog.ir شناسه مطلب: 1422

به "طرز تهیه ذرت مکزیکی با پنیر گودا در کمتر از 20 دقیقه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ذرت مکزیکی با پنیر گودا در کمتر از 20 دقیقه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید