مدل های جدید جایگاه چرمی اداری در طرح های کارمندی و مدیریتی
به گزارش پری بلاگ، جایگاه های اداری جزئی بسیار مهم از محیط کار هستند چرا که هم محیطی راحت برای کار فراهم می نمایند، و هم تاثیر زیادی بروی دکوراسیون دفتر اداری می گذارند. جایگاه چرمی اداری بخاطر ظاهر بسیار لوکس و زیبایش، و همینطور راحتی و نرمی مناسب، انتخاب اول بسیار از ادارجاتی است که به زیبایی دکوراسیون دفتر کار و آسودگی کارمندان اهمیت می دهند. جایگاه اداری وقتی درست انتخاب گردد، پیامی را در همان نگاه اول درباره شرکت یا اداره به ذهن ارباب رجوع منتقل می نماید. برای مثال وقتی رنگ جایگاه روشن باشد، حسی شاد و صمیمی در فضا پخش می نماید و اگر جایگاه چرم تیره باشد، حالتی رسمی و سنگین در فضا ایجاد می گردد.
در انتخاب جایگاه چرمی اداری درست مانند هر جایگاه دیگری به یک سری نکات باید توجه گردد تا بهترین انتخاب را نسبت به شرایط موجود داشته باشید. در این پست درباره این نکات به طور خلاصه توضیحاتی ارائه می دهم و همچنین طبق روال همیشگی وبسایت اتاق، در خلال توضیحات، با عکس هایی از زیباترین و لوکس ترین مدل های جایگاه اداری تمام چرم آشنا خواهید شد تا ایده های مناسبی مطابق با سلیقه تان بدست آورید.
اولین نکته در انتخاب جایگاه چرمی اداری، توجه به نوع چرم است. حتی وقتی صحبت از چرم می گردد همه جایگاه ها از یک چرم یکسان ساخته نمی شوند. پارچه های چرمی 5 نوع دارند: چرم دانه دار کامل یا درجه یک، چرم دانه دار یک رویه یا درجه دو، چرم اصل یا درجه سه، چرم جیر یا درجه چهار و در چرم پیوندی که در درجه آخر کیفیت قرار می گیرد. روکش جایگاه های اداری عموما از چرم درجه سه ساخته می گردد اما برخی مبلمان لوکس اداری نیز از چرم های درجه یک و دو نیز ساخته می شوند. موضوعی که باید در نظر داشته باشید این است که به هیچ عنوان از جایگاه های چرمی درجه پنج یا چرم پیوندی و همینطور چرم مصنوعی استفاده نکنید چرا که خیلی زود خراب می شوند.
چرم دانه دار کامل به چرمی گفته می گردد که از بالاترین سطح پوست دقیقا از زیر موهای حیوان که در معرض هوای بیرون است ساخته می گردد. این چرم دانه های ریز و ناهمواری داشته و بسیار ضخیم و محکم است. از آنجایی که دوختن این چرم ها بخاطر ضخامت بالا، سخت است قیمت بالایی هم دارند. چرم دانه دار کامل بهترین و گران ترین نوع چرم بوده و معمولا برای دکوراسیون های بسیار لوکس استفاده می گردد. از آنجایی که جایگاه چرمی اداری باید روکش محکمی داشته باشد تا در استفاده های روزمره و چندین ساعت کیفیت خود را از دست نداده و دچار پارگی یا رنگ و رفتگی نگردد، چرم دانه دار کامل بهترین نوع چرم برای روکش مبلمان اداری است.
آشنایی با اصول دکوراسیون اداری کلاسیک و لاکچری
چرم دانه دار یک رویه، یک سطح پایین تر از چرم دانه دار کامل قرار می گیرد. برای تهیه این چرم، لایه بیرونی چرم سمباته خورده تا چرم سطحی صاف و نرم داشته باشد به همین خاطر این چرم، ضمختی چرم کامل را ندارد و از آن نرم تر است. اما از طرفی بخاطر سمباته خوردن پوست، از کیفیت و استحکام چرم کاسته می گردد. البته همچنان چرم دانه دار یک رویه چرمی لوکس حساب می گردد و فقط استحکامش نسبت به چرم درجه یک کمتر است. در حقیقت محبوب ترین چرم لوکس همین نوع چرم شناخته می گردد و در نتیجه کاربرد وسیع تری در مبلمان و جایگاه سازی دارد.
چرم اصل شاید نامش گمراه کننده باشد، اما منظور از چرم اصل، رتبه چرم در درجه بندی کیفیت چرم های طبیعی است. همانطور که در بالا اشاره کردم، چرم اصل در درجه سوم کیفیت قرار می گیرد چرا که لایه های بالایی پوست که ضخامت زیادی دارند کاملا از روی پوست جدا می شوند. در این سطح دانه های بیشتر افقی هستند و عمق کمی دارند. تقریبا تمام لوازم چرمی طبیعی که در اطراف تان مشاهده می کنید از این نوع چرم ساخته شده اند. بخاطر قیمت و استحکام مناسب این نوع چرم، استفاده وسیعی از آنها در ساخت مبلمان و پوشاک چرمی می گردد. جایگاه چرمی اداری نیز از این قاعده مستثنی نیست. اگر می خواهید بهترین نوع جایگاه اداری را که هم قیمت مناسبی داشته و هم بادوام باشد انتخاب کنید، قطعا مدل های ساخته شده با چرم اصل انتخاب اول شما خواهند بود.
مدل های ارگونومیک جایگاه و میز تحریر اداری و خانگی
چرم جیر آخرین نوع چرمی است که باید برای جایگاه چرمی اداری خود در نظر بگیرید، هر نوع چرمی پایین تر از این نوع، ارزش هزینه کردن را ندارد. چرم جیر یک چرم طبیعی محسوب می گردد و به همین خاطر از تمامی پارچه ها کیفیت و دوام بسیار بالاتری دارد. اما از لحاظ استحکام در رده پایین تری نسبت به چرم دانه دار یا چرم اصل قرار می گیرد. چرم پیوندی نیز از چسباندن به جامانده و تکه های پوست حیوانات در کارخانه های دباغی پوست تهیه می گردد. این نوع چرم قیمت بسیار ارزان تری از نوع های دیگر دارد اما بخاطر کیفیت پایین اش، برای مبلمان و پوشاک توصیه نمی گردد.
جایگاه های چرم مصنوعی نیز برای ادارجات و مکان هایی رفت و آمد خیلی زیاد صورت می گیرد، گزینه عقلانی تری است. چرم مصنوعی دو نوع دارند، یک نوع پلی اورتان و دیگری وینیل. چرم های مصنوعی دوام و انعطاف نسبتا بالایی دارند و مزیت عظیم شان این است که خیلی راحت تمیز می شوند. البته ایراد اصلی چرم های مصنوعی ترک برداشتن سریع این چرم هاست. چرم مصنوعی در برابر فشار مقاومتی نداشته و خیلی سریع ترک برمیدارند. این موضوع در هوای گرم بیشتر خودش را نشان می دهد، چرا که مواد پلاستیکی گرما را به خود جذب نموده و داغ می شوند. این داغی باعث می گردد چرم در برابر یک فشار کوچک، ترک بردارد. در هر صورت جایگاه چرم اداری از نوع مصنوعی اگرچه قیمت خیلی پایین تری دارند، نباید برای بلند مدت روی دوام آنها حساب کرد.
منبع: اتاق