سرقت های 20 میلیاردی زن و شوهر جوان
به گزارش پری بلاگ، زن و شوهری که به همراه همدست شان 20 میلیارد ریال از خانه های شهروندان سرقت نموده اند، دستگیر شدند و اعتراف کردند با تخریب در خانه ها دست به دزدی می زدند.

به گزارش شرق، یکی از ساکنان شهرری روز هفتم دی ماه به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران مراجعه و اعلام کرد: دزد یا دزدان با تخریب قفل در آکاردئونی آپارتمانم واقع در محله دولت آباد اموالی را از قبیل 500 گرم طلاجات، آینه و شمعدان نقره، اجناس دکوری گران قیمت در مجموع به ارزش تقریبی هفت میلیارد ریال سرقت نموده اند.
کارآگاهان در تحقیقات میدانی فهمیدند دزدان دو مرد و یک زن بودند که با پژو 206 به محل سرقت رفتند و یکی از مردان همراه زن درحالی که صورتشان را با ماسک پوشانده بودند، وارد ساختمان شد و پس از سرقت هر سه از محل گریختند.
تصاویر به دست آمده از متهمان در اختیار تیم تخصصی سرقت منازل نهاده شد و کارآگاهان در ادامه پیروز شدند یکی از مردان دزد را که پیش تر با همین عنوان مجرمانه دستگیر شده بود، شناسایی نمایند. آن ها متهم را در عملیاتی پلیسی در مخفیگاهش دستگیر و در بازرسی از آن مکان تعدادی اموال مسروقه را کشف کردند.
مأموران در ادامه تحقیقات پلیسی به همسر متهم مظنون شدند و این زن را نیز همراه شوهرش به پلیس آگاهی منتقل کردند. متهمان در بازپرسی ها به جرم خود اعتراف و همدست شان را معرفی کردند. به این ترتیب متهم سوم نیز در مخفیگاهش دستگیر و تعدادی اموال مسروقه از او کشف شد.
سرهنگ کارآگاه حیدر گودرزی، سرپرست پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران شرح داد: تا به امروز متهمان به پنج فقره سرقت منزل با تخریب قفل در ورودی و بالارفتن از بالکن اعتراف و کارشناسان ارزش ریالی اموال مسروقه را 20 میلیارد ریال برآورد نموده اند.
این مقام انتظامی اعلام کرد: اموال کشف شده از متهمان به مال باختگان تحویل داده شد و هر سه متهم با دستور قضائی روانه زندان شدند.
منبع: فرارو