طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری
به گزارش پری بلاگ، اصل سالاد سزار با مرغ گریل شده است، ولی در سال های اخیر یه ورژنی هم اومده که با مرغ سوخاری درست میشه. درسته که این ورژن اصل سالاد سزار نیست، ولی خیلی خوشمزه است و کلی طرفدار پیدا کرده.
امروز دستور یک سالاد خوشمزه رو داریم که هم ساده ست هم سبک، در عین حال یه غذای کامل و خوشمزه هم به حساب میاد.
مواد لازم:
کاهو 1 عدد
نان تست 3 عدد
پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوری
فیله مرغ 4 عدد
سیر 3 حبه
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
شوید خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن نصف قاشق چایخوری
پودر سوخاری 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن جهت سرخ کردن
طرز تهیه:
خوب ابتدا سیر ها رو پوست بگیرید و رنده کنید.
سیر های رنده شده رو در کاسه ای بریزید و 3 قاشق روغن زیتون رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
میخواهیم روغن زیتون با عطر سیر درست کنیم و باهاش نون ها رو مزه دار کنیم. بذارید حدود 10 دقیقه روغن کنار بمونه تا مزه دار بشه.
تو این فاصله نون های تست رو به قطعات مربی شکل کوچیک برش بزنید. برای اینکه برش های تمیزتری داشته باشید میتونید نون ها رو از قبل توی فریزر بذارید تا سفت بشن و بعد برش بزنید.
روغن و سیر رو به کمک یک صافی از هم جدا کنید.
به فیله های مرغ نمک و فلفل بزنید. سیر های رنده شده رو هم اضافه کنید و با دست به هر دو طرفشون بمالید و کنار بگذارید تا مرغ ها کمی مزه دار بشن.
به روغن، نمک و فلفل و آویشن و شوید خشک رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
نون های خرد شده رو در ظرف گودی بریزید و مخلوط روغن رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا همه نون ها آغشته بشن. لازم نیست نون ها خیلی چرب بشن.
نون ها رو در ظرفی که مناسب فر هست بذارید و ظرف رو به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد بذارید. نون ها باید تقریباً برشته بشن. اگه لازمه زمان بیشتری بهشون بدید.
به جای استفاده از فر میتونید نون ها رو روی گاز در تابه تفت بدید تا برشته بشن.
در هر دو حال نون ها باید کرانچی بشن و عطر سیر کاملاًَ استشمام بشه.
حالا تخم مرغ رو هم بزنید و در ظرف گودی جلوی دستتون بذارید. در ظرفی دیگه هم پودر سوخاری بریزید.
سیر رو از روی مرغ تا جاییکه میتونید کنار بزنید و مرغ رو ابتدا در تخم مرغ زده شده خوب بغلتونید.
بعد در بکمکد و در پودر سوخاری بزنید تا خوب کاور بشه.
همه فیله ها رو به همین ترتیب با پودر سوخاری بپوشونید.
بعد در مقداری روغن هر دو طرفشون رو سرخ کنید.
کاهو رو شسته و خرد کنید.
کاهوی خرد شده رو در ظرف سرو سالاد بریزید.
روی کاهو کمی فلفل و پنیر پارمزان رنده شده بپاشید. یک قاشق روغن زیتون هم روی کاهو بریزید.
نون های تست برشته شده رو روی کاهو ها بریزید.
در آخر هم فیله های مرغ رو با چاقو به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید و روی سالاد بذارید.
برای سس سالاد هم میتونید از سس سالاد سزار که در این پست آموزش دادم استفاده کنید. الان دیگه سس سالاد سزار آماده هم در بازار موجوده که از اونم میتونید استفاده کنید.
سالاد خوشمزه تون آماده ست.
از ترکیب طعم کاهو با فیله سوخاری و نون های تست خوش طعم کرانچی لذت ببرید.
منبع: گردشبان