طرز تهیه گل در چمن و تجربه یک طعم مجذوب کننده و تازه

به گزارش پری بلاگ، غذاهای گیلانی تنوع بسیار زیادی دارند. برخی از آن ها مثل طرز تهیه گل در چمن نسبتا ساده اند و خیلی زود آماده می شوند، اما برخی دستورهای دیگر، مانند طرز تهیه لونگی گیلان غذاهایی مفصل تر و وقت گیرتر هستند که برای تهیه آن ها، مواد اولیه مفصل تری هم ضروری است.

طرز تهیه گل در چمن و تجربه یک طعم مجذوب کننده و تازه

به هر حال، اگر وقت کافی برای تهیه یک غذای مجلسی مفصل را ندارید، پیشنهاد می کنیم گل در چمن را امتحان کنید. این غذا، نوعی خورش ساده و خوشمزه است که با موادی در دسترس تهیه می گردد و می تواند همراه نان یا برنج، یک ناهار یا شام سبک باشد. البته این را هم در نظر داشته باشید که در برخی منطقه ها شمال، خورش باقلاقاتوق را هم به نام گل در چمن می شناسند که البته این دو غذا، دستورهای متفاوتی دارند. دستوری که در ادامه می خوانید مربوط به طرز تهیه گل در چمن با لوبیا سبز است که به علت استفاده از گوجه فرنگی، رنگ و لعابی قرمز رنگ دارد. در ادامه، جدول مشخصات غذایی گل در چمن را با هم می بینیم:

گل در چمن

تعداد نفرات2 تا 3 نفر
زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت غذاحدود 40 دقیقه
اندازه سختیکم

طرز تهیه گل در چمن با لوبیا سبز

در فهرست غذاهای گیلانی ، گل در چمن غذایی ساده و در عین حال مفید است. لوبیا سبز موجود در این غذا، یک منبع غنی از فیبر است که به سلامت دستگاه گوارش یاری می نماید. به علاوه، این ماده ضد سرطان و ضد افسردگی است. بنابراین این غذا شبیه نامش، غذایی نشاط آور و مقوی است. پس زودتر دست به کار شوید و مواد اولیه آن را فراهم کنید.

مواد لازم برای تهیه گل در چمن

برای پخت گل در چمن، مواد اولیه زیر را فراهم کنید:

مواد لازممیزان مورد احتیاج
لوبیا سبز200 گرم
تخم مرغ2 عدد
گوجه فرنگی3 عدد
سیر2 حبه
زعفران2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم

مراحل طرز تهیه خورش گل در چمن گیلانی

برای تهیه این غذای گیلانی لذیذ، مراحل زیر را انجام دهید:

  • مرحله اول: ابتدا لوبیاها را بشویید. سپس، آن ها را به صورت درشت خرد نموده و با میزانی آب داخل قابلمه ای مناسب بپزید. حرارت اجاق باید در حد میانه باشد.
  • مرحله دوم: در فاصله پخت لوبیاها، گوجه فرنگی ها را بشویید. آن ها را از وسط نصف نموده و داخل غذاساز پوره کنید.
  • مرحله سوم: زعفران را هم با میزانی آب جوش دم نموده و روی کتری بگذارید تا رنگ باز کند. حواستان به لوبیاها هم باشد و زمانی که پخته شدند، آن ها را از صافی رد کنید و کنار بگذارید.
  • مرحله چهارم: در ادامه کار، سیرها را شسته و پوست بگیرید. سپس، آن ها را له یا پوره کنید. در تابه ای مناسب، میزانی روغن ریخته و سیرهای پوره شده را در آن تفت دهید.
  • مرحله پنجم: وقتی عطر سیرها بلند شد، پوره گوجه را داخل تابه ریخته و میزانی با سیر تفت دهید تا حالت خامی آن ها از بین برود.
  • مرحله ششم: حالا، تخم مرغ ها را داخل تابه بشکنید و با بقیه مواد کاملا هم بزنید. در ادامه، لوبیا سبزهای پخته شده را هم به تابه اضافه کنید.
  • مرحله هفتم: در این مرحله از طرز تهیه گل در چمن، ادویه های لازم و نمک را به محتویات تابه اضافه نموده و پس از آن ها، زعفران دم نموده را داخل تابه بریزید. 2 تا 3 دقیقه بعد، می توانید زیر شعله را خاموش کنید.

حالا، گل در چمن را در بشقابی مناسب بکشید و دور آن را با میزانی گوجه گیلاسی و برش های لیموترش تزئین کنید.

تجربه یک آشپزی راحت با تهیه گل در چمن

همان طور که دیدید، درست کردن گل در چمن بسیار آسان است و پیشنهاد می کنیم که حتما آن را تهیه نموده و از طعم آن لذت ببرید. البته، اگر احساس می کنید اعضای خانواده این غذا را دوست ندارند و باید چند نوع غذا تهیه کنید، از سفارش آنلاین غذا خبرنگاران یاری بگیرید. این غذای ساده را برای خود آماده نموده و برای دیگر اعضای خانواده از خبرنگاران غذا سفارش دهید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 5 بهمن 1403 بروزرسانی: 5 بهمن 1403 گردآورنده: pariblog.ir شناسه مطلب: 1387

به "طرز تهیه گل در چمن و تجربه یک طعم مجذوب کننده و تازه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گل در چمن و تجربه یک طعم مجذوب کننده و تازه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید