روز جهانی توت فرنگی؛ طرز تهیه بستنی توت فرنگی سنتی با ثعلب بدون دستگاه

به گزارش پری بلاگ، امروز 20 ماه مه روز دنیای توت فرنگی است. یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین میوه های دنیا که اتفاقا برای درست کردن انواع کیک و شیرینی و دسر و البته بستنی هم بسیار پرطرفدار است. به همین مناسبت طرز تهیه مرحله به مرحله بستنی توت فرنگی سنتی با ثعلب و بدون دستگاه را در مجله خبرنگاران بخوانید.

روز جهانی توت فرنگی؛ طرز تهیه بستنی توت فرنگی سنتی با ثعلب بدون دستگاه

طرز تهیه بستنی توت فرنگی سنتی با ثعلب

مواد لازم

توت فرنگی تازه: 400 گرم

شکر: 180 گرم (4/5 لیوان فرانسوی دسته دار)

نمک: کمتر از یک پینچ (مقدار بین دو انگشت اشاره و شصت یک پینچ است. در واقع پینچ کوچکترین قاشق اندازه گیری و از قاشق چایخوری هم کوچک تر است)

ثعلب بستنی: ½ قاشق چایخوری

شیر در دمای اتاق: 1 لیوان فرانسوی دسته دار

خامه صبحانه در دمای اتاق: 2 لیوان فرانسوی دسته دار

یخ: به مقدار زیاد

عصاره وانیل یا اسانس توت فرنگی: ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه

مرحله اول

فرمول درست کردن بستنی خانگی یک فرمول ساده است و نیازی هم به دستگاه تخصصی خاصی ندارد. ابتدا توت فرنگی ها را تمیز بشورید و ساقه و برگ را جدا کنید. توت فرنگی ها را به همراه نصف شکر در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و خوب پوره کنید. نیمی دیگر از شکر را با ثعلب مخلوط کنید. شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید تا ولرم شود اما نجوشد.

مرحله دوم

خامه و شیر را از روی گاز بردارید و ترکیب شکر و ثعلب را در چند مرحله به آن اضافه کنید و حین اضافه کردن مرتب هم بزنید. این مخلوط را خوب با هم ترکیب کنید تا غلیظ شود. حالا روی پوره توت فرنگی عصاره وانیل یا اسانس توت فرنگی و نمک بریزید و سپس مخلوط شیر و خامه و ثعلب را اضافه کنید. این ترکیب را به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا مایه یکدستی درست شود.

مرحله سوم

حالا مخلوط فوق را در یک کاسه استیل بریزید و در یخچال بگذارید تا حسابی خنک شود. یک ظرف دیگر را پر از یخ کنید و روی یخ ها مقداری نمک بریزید تا سرمای بیشتری به دست بیاید. ظرف استیل مایه بستنی را روی ظرف حاوی یخ بگذارید به گونه ای که دور تا دور ظرف کاملا با یخ پوشانده شود.

ظرف بستنی را به صورت نیم دایره به چپ و راست بچرخانید و هر چند دققه یک بار با کاردک کناره های ظرف بستنی را بتراشید تا قسمتی از بستنی که خودش را گرفته به ته ظرف برود و قسمت های شل و آبکی به کناره ها بیایند و در اثر تماس با یخ خوب سفت شوند.

این کار باید آنقدر ادامه پیدا کند تا تمام بستنی خودش را بگیرد و سفت شود (حدود یک ساعت). در این مرحله وقتی بستنی سفت شد در صورت تمایل می توانید تکه های توت فرنگی را به بستنی اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سپس بستنی را به مدت 12 ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و آماده خوردن شود. اگر ممنوعیت مصرف بستنی خوردن ندارید به احتمال زیاد بعد از امتحان این دستور بستنی سنتی اسکوپی نمی توانید از درست کردن روزانه آن دست بکشید. این دستور بستنی سنتی را با سایر میوه ها مثل هلو و زردآلو و … هم می توانید امتحان کنید.

یک سوال مهم در مورد بستنی خانگی این است که چرا روی بستنی یخ می زند یعنی تکه های یخ تشکیل می شود. تنها دلیل یخ زدن سطح بستنی این است که شما آن را مدتی بیرون از فریزر نگهداری کرده اید و یخ بستنی باز شده و دوباره آن را داخل فریزر گذاشته اید. برای یخ نزدن روی بستنی باید آن را همواره در دمای بین 0 تا منفی 5 درجه سانتی گراد داخل فریزر نگه دارید و بعد از اینکه مقدار مورد نیاز بستنی را از ظرف بستنی برداشتید دوباره آن را خیلی سریع به فریزر برگردانید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 5 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: pariblog.ir شناسه مطلب: 25

به "روز جهانی توت فرنگی؛ طرز تهیه بستنی توت فرنگی سنتی با ثعلب بدون دستگاه" امتیاز دهید

1 کاربر به "روز جهانی توت فرنگی؛ طرز تهیه بستنی توت فرنگی سنتی با ثعلب بدون دستگاه" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روز جهانی توت فرنگی؛ طرز تهیه بستنی توت فرنگی سنتی با ثعلب بدون دستگاه"

1 دیدگاه

رضارضاپور 13 خرداد 1400

عالی عالی عالی

پاسخ به رضارضاپور
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید