طرز تهیه سس توت فرنگی به 2 روش ساده و راحت

به گزارش پری بلاگ، خبرنگاران | سرویس آشپزی - توت فرنگی (Strawberry) میوه ای خوش رنگ و پرطرفدار بوده و به صورت خام، کمپوت توت فرنگی، موهیتو توت فرنگی و … مصرف می شود. اما با از راه رسیدن تابستان که بستنی جزئی از عصرانه های دلچسب می شود، ریختن سس توت فرنگی روی بستنی بسیار دلچسب و دلپذیر خواهد بود. همچنین این سس پرطرفدار را در پنکیک، تست فرانسوی و وافل استفاده می کنند. استفاده از این سس بی نظیر در کاپ کیک شکلاتی، بستنی و انواع شیرینی نیز بسیار هوس انگیز خواهد بود. در این مطلب طرز تهیه سس خوش مزه توت فرنگی به دو روش ساده آورده شده است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سس توت فرنگی به 2 روش ساده و راحت

طرز تهیه سس توت فرنگی

روش اول

مواد لازم
توت فرنگی

450 گرم

شکر سفیدنصف پیمانه
وانیلیک قاشق چای خوری
آبلیموی تازهیک قاشق چای خوری

روش تهیه

  • اول از همه باید توت فرنگی ها را به خوبی شسته و برگ های آن را جدا کنید.
  • سپس توت فرنگی ها را خرد کرده و در یک قابلمه بریزید؛ قابلمه را روی شعله متوسط بگذارید.
  • آبلیمو، شکر و وانیل را به توت فرنگی ها اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
  • درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید 15 دقیقه روی شعله ملایم بپزد.

  • در حین پخت، هر چند دقیقه یک بار مواد را هم بزنید.
  • سس را تا زمانی که به غلظت مناسب برسد هم بزنید.

نوش جان ..

بیشتر بدانید: طرز تهیه مربای توت فرنگی خوش رنگ به دو روش

روش دوم

مواد لازم
توت فرنگی شسته شده

2/5 پیمانه

آبلیموی تازه

1 قاشق غذاخوری

آب سرد

2 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت

2 قاشق غذاخوری

وانیل

نصف قاشق چای خوری

نمک

به مقدار لازم

شکر دانه ریز

نصف پیمانه

آب

یک چهارم پیمانه

مراحل تهیه

  • توت فرنگی، شکر، یک چهارم پیمانه آب و آبلیمو را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • سپس این مخلوط را بر روی حرارت متوسط به مدت 12 الی 15 دقیقه قرار دهید.

  • از یک قاشق چوبی برای هم زدن و له کردن توت فرنگی ها استفاده کنید.
  • آب سرد و نشاسته ذرت را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
  • مخلوط آب و نشاسته را به سس اضافه کرده و پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.
  • سس را از روی گاز برداشته، وانیل و نمک را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

نوش جان …

نکته: در هر دو این روش ها پس از پایان مراحل می توانید سس را از صافی عبور داده تا پالپ های آن جدا شود. اما برخی دوست دارند پالپ هایی از توت فرنگی در این سس مشهود باشد. (این مرحله کاملا سلیقه ای است.)

سس توت فرنگی برای سالاد

با حذف وانیل و شکر از دستورات ذکر شده می توان این سس را در سالاد سبزیجات استفاده کرد. البته با توجه به سلیقه خود می توانید کمی شکر در دستور استفاده کنید.

سخن پایانی

به طور کلی توت فرنگی در یخچال دوام زیادی ندارد؛ پس بهتر است اگر میلی به خوردن آن ندارید خیلی راحت آن را به سس تبدیل کرده و در دسر، سالاد، بستنی و … استفاده کنید. بی شک عطر فوق العاده توت فرنگی در این سس توجه هر کسی را به خود جلب خواهد کرد.

آیا تا به حال درست کردن این سس خوشمزه را تجربه کرده اید؟ آیا پیشنهادی برای خوش مزه تر شدن این سس دارید؟ هر نظر و یا پیشنهادی را از طریق قسمت ارسال نظرات با ما و کاربران دیگر به اشتراک بگذارید.

برگرفته از : willcookforsmiles.com و thegunnysack.com

منبع: setare.com
انتشار: 27 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 27 اردیبهشت 1400 گردآورنده: pariblog.ir شناسه مطلب: 603

به "طرز تهیه سس توت فرنگی به 2 روش ساده و راحت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس توت فرنگی به 2 روش ساده و راحت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید