طرز تهیه سس انار خانگی ؛ چاشنی مخصوص شام یلدا
به گزارش پری بلاگ، انار میوه ای خوش طعم است که خواص زیادی دارد. انار سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین است به همین علت به اکسیر جوانی هم معروف است. وجود انار در سفره، به رنگارنگ شدن و زیبایی آن یاری می نماید. با انار می توان سس های متنوعی درست کرد که به غذا جلوه ای دیگر می دهند. سس انار خانگی با استیک ها و کباب ها هماهنگی بسیاری دارد. بعلاوه می توان آن را در کنار انواع سالاد و دسر سرو کرد. این سس با رنگ جذابش برای تزئین غذاها عالی است و می تواند روی سفره شب یلدای شما یک سس بی نظیر در کنار انواع خوراکی ها باشد. در ادامه طرز تهیه پنج سس انار آموزش داده شده است.
مواد لازم برای تهیه سس انار خانگی
- آب تمر هندی (صاف شده) یک پیمانه
- رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
- رب انار دو قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- شکر به میزان لازم
- آبلیمو به میزان لازم
- ادویه به میزان لازم
طرز تهیه سس انار خانگی
مرحله اول
تمر هندی را با یک و نیم لیوان آب مخلوط نموده و سپس از صافی رد کنید.
مرحله دوم
رب انار را با آب تمر هندی، رب گوجه فرنگی، نمک و ادویه مخلوط کنید.
مرحله سوم
آبلیمو و شکر را به سس اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله چهارم
روغن زیتون را به سس اضافه کنید و هم بزنید، سس آماده است. این سس را بعلاوه می توانید در کنار سالاد اسفناج و خرمالو برای مهمانی های پاییزی خود سرو کنید و لذت ببرید.
فوت و فن طرز تهیه سس انار خانگی
- این سس خانگی را باید در یخچال نگهداری کنید.
- سس انار خانگی را می توانید به جای سرکه در سس های سالاد امتحان کنید.
- این سس انار خوشمزه را می توانید در مرینیت های مرغ و گوشت و حتی سس باربکیو هم بهره ببرید.
- این سس برای استفاده در کنار حمص و سایر دیپ ها هم کاربرد دارد.
- سس انار بعد از نگهداری در یخچال، به مرور زمان غلیظ می گردد و به این ترتیب ریختن آن سخت می گردد. برای استفاده راحت تر سس اناری که از یخچال در می آورید ابتدا بگذارید بطری سس هم دمای اتاق گردد، که ممکن است چند ساعت طول بکشد، یا اگر عجله داشتید آن را در یک کاسه با آب داغ قرار دهید تا فرآیند نرم شدن سریع تر انجام گردد.