طرز تهیه کنوفه ، دسر معروف ترکی

به گزارش پری بلاگ، طرز تهیه کنوفه

دسر کنافه نوعی شیرینی است که در زبان ترکی کونفه و در زبان عربی همان کنافه نامیده می گردد. این دسر خوشمزه متعلق به کشور های منطقه خاورمیانه است و شباهت زیادی به دسر کاداییف دارد. مواد اصلی کنافه رشته های کاداییف است که داخل آن پنیر چرب مثل پنیر شیر بز یا کاشار که یک پنیر ترکیه ای است، می ریزند و معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می نمایند. شربتی که برای کونفه استفاده می گردد از همان نوعی است که برای باقلوای ترکی به کار می رود. در ادامه همراه خبرنگاران باشید تا با طرز تهیه کنوفه بیشتر آشنا شوید.

طرز تهیه کنوفه ، دسر معروف ترکی

مواد لازم برای کونفه ترکی

برای شیرینی

  • 500 گرم رشته کاداییف
  • 200 گرم کره
  • 500 گرم پنیر لبنه یا پنیر بز یا ترکیبی از هر دو

برای شربت

  • 300 گرم شکر
  • 300 میلی لیتر آب
  • زعفران دم شده
  • 70 گرم پودر پسته

دستور تهیه شربت

آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید ، سپس زعفران را اضافه کنید

شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ گردد. سپس بگذارید سرد گردد.

روش تهیه و طرز تهیه کنافه

فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

رشته های کنافه را خورد کنید و کره ذوب شده را روی آنها بریزید به طوری که رشته ها کاملا به کره آغشته شوند.

کف ظرف را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.

نصف رشته ها را ته ظرف بطور یکنواخت بچینید و طوری فشار دهید که سطح همواری تشکیل دهند.

پنیر را بطور یکنواخت روی رشته ها بریزید.

بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید.

حدود 40 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.

بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید.

منبع: تاپ تراول
انتشار: 18 مهر 1403 بروزرسانی: 18 مهر 1403 گردآورنده: pariblog.ir شناسه مطلب: 1324

به "طرز تهیه کنوفه ، دسر معروف ترکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کنوفه ، دسر معروف ترکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید